Mohamed Younes va ser el vencedor del 21º Cros Popular Baix Montgó

08 d'octubre de 2013 - 00: 00

l'atleta Mohamed Younes va ser el vencedor del 21 Cros Popular Baix Montgó, Celebrat entre el Port de Xàbia i la plaça Major de Jesús Pobre. El corredor de l' CA Llebeig Xàbia va emprar un temps de 52 minuts i 56 segons a recórrer els 13.900 metres del recorregut.

Eixida del 21 Cros Popular Baix Montgó

La prova que es va celebrar amb una temperatura òptima per als participants, va comptar amb una massiva afluència d'atletes. Van ser un total de 389 els que van aconseguir creuar la línia de meta.

La classificació absoluta pel que fa a homes va estar encapçalada per Mohamed Younes , Seguit per Miguel Vel que va entrar a 27 segons del vencedor. La tercera plaça va ser per a Diego Montagud que ho va fer a 38 segons de Younes.

En dones la primera a creuar la meta va ser, Cristina Mallett amb un registre de 1 hora, 6 minuts i 46 segons. La segona plaça va ser per a, l'atleta del CA Llebeig Xàbia, Irene Bolufer , Sent tercera, Gina Virueña.

L'organització que va anar a càrrec del CA Llebeig Xàbia i el CA La Faixa va ser molt bona, sabent cuidar al màxim tots els detalls d'aquesta cursa.