Moha Rida Younes finalista en 1.500 en els Mundials de Pista coberta

29 de març de 2019 - 19: 33

L'atleta, Moha Rida Younes, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Ha aconseguit la seua classificació per a la final dels 1.500 en la categoria M35, del Campionat del Món d'Atletisme Màster, en pista coberta. Moha es va sentir molt còmode a la segona sèrie sobre la pista de la localitat polonesa de Torun.

L'atleta xabiero eixir sempre controlant el grup capdavanter, anant pel carrer un i vigilant a la resta del grup. La tàctica marcada pel seu entrenador, Franc Beneyto, era aquesta ia partir dels 500 metres anar al seu ritme. L'atleta va seguir les indicacions del tècnic i al pas del 500 va canviar de ritme i va marxar en solitari.

Moha va fer gran part de la cursa còmodament a la primera plaça fins que va arribar a meta. El seu temps va ser de 4: 09.52, el tercer millor temps de les dues sèries.

A la primera sèrie, l'espanyol Roger Vila va ser el primer amb un temps de 4: 08.24, mentre que el segon va ser l'atleta fránces, Jeremie Nattes amb un registre de 4: 08.80.

Aquests dos atletes junt al polonès, Marcin Nagore i el tunisià, Adel Hfaiedh són amb els que Moha Rida haurà de jugar-se les medalles.

La gran final del 1.500 M35 tindrà lloc, demà dissabte, a les 10: 45 hores, de manera que el temps de recuperació dels atletes no és massa.

Excel·lent va ser també l'actuació de Ignacio Cardona, En els 1.500 categoria M40, on va acabar la seua sèrie en la setena plaça amb un temps de 4: 20.38, rècord personal, que el deixa molt satisfet, encara que no pot accedir a la final en acabar en la 18 posició.

Mentre que Víctor Fernández, l'altre atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia, va acabar en la prova del 1.500 M45 en el desè lloc de la segona sèrie amb una marca de 4: 26.45, millor marca personal. No va poder accedir a la final a l'acabar en el lloc 16. De tota manera, el de l'Llebeig va acabar molt content amb la carrera realitzada.