Moha Rida Younes va marcar el millor temps dels comarcals en els 10K de València

03 de desembre de 2019 - 07: 18

Aquest passat diumenge va van tindre lloc a València l'esperat Marató Trinidad Alfonso. Una prova d'42 km que es va celebrar per última vegada, de manera conjunta, amb la dels 10K. Aquesta cursa va van tindre centrades totes les mirades a saber si anava o no haver rècord de el món. I podem dir que si ho va haver gràcies a l'esforç realitzat per l'atleta ugandès, Joshua Cheptegei, que va parar el rellotge en 26.38, rebaixant en 6 segons l'anterior rècord.

Pel que fa als atletes de la Marina Alta, el més ràpid en aquesta distància va ser Moha Rida Younes, que va realitzar un temps de 31.01 a una mitjana de 3.06 el quilòmetre. L'atleta, pertanyent a l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Va demostrar una vegada més la qualitat que atresora.

Moha va acabar pujant a podi com a segon de la seua categoria M35, encara que va entrar en el lloc 39 de la classificació general. Molt a prop d'aquest xabiero va estar el seu amic, Youssef Ahatach, de el Club Atletisme Baleària Dianium que va entrar en el lloc 41 de la general amb una marca de 31.22, a un mitja el quilòmetre de 3.08.

Amb Moha, 6 atletes més de el Club Atletisme Llebeig van participar en aquesta prova dels 10k incloent a Tina Buigues que va entrar a meta junt a Madelane.

En la Marató: Antonio Fornés va ser el més destacat de l'Llebeig

En la prova de la Marató, un cop més, es va batre rècord de participació, més de 20.000 persones van recórrer els carrers de València. Novament es va polvoritzar el rècord de l'edició anterior. En aquesta ocasió el triomfador va ser el corredor etíop, Atanaw Alayew. En dones el seu compatriota, Roza Dereje, va ser la millor aconseguint un altre nou rècord de la prova.

Pel que fa a participació es refereix, el Club Atletisme Llebeig va van tindre al seu millor representant, Antonio Fornés, que va acabar la prova amb un temps de 2: 51.39. Però també van participar sis atletes que van mostrar estar en forma creuant la línia de meta.