Moha Rida Younes va guanyar a Jesús Pobre i el 'Circuit a Peu Marina Alta'

06 de juny de 2019 - 01: 36

L'atleta, Moha Rida Younes, del Club Atletisme Llebeig, va ser el vencedor de la "XXII Cursa Popular Jesús Pobre", Amb un temps de 31.50. Moha va tornar a demostrar ser l'atleta més en forma de tots els que han disputat aquest "XXIII Circuit a Peu Marina Alta" i és per això que a falta de l'última prova ja és el guanyador del Circuit, rellevant a Nizar Lakhlifi, Vencedor en l'edició anterior.

En aquesta prova, el duo Moha Rida i José Manuel García, Ambdós del Llebeig Xàbia van ser els que van controlar el cap de la prova on el benisser, Kiket Roselló i el denier, Franc López junt a José David Moruno van ser testimoni del potencial que té Moha quan s'arriba al quilòmetre final.

La segona plaça en la carrera va ser per Kiket Roselló que va arribar amb més frescor a meta amb un temps de 32.12. El tercer en meta va ser José Manuel García Barragán, amb una marca de 32.26.

Mª Isabel Ferrer, El CA Llebeig Xàbia, que va reaparèixer després de diversos mesos de lesió es va trobar en bona forma i totalment recuperada sent la vencedora amb una marca de 38.25. La segona plaça va ser per a Maxine McKinnon el CA Publidom, amb un temps de 38.31. El tercer lloc de la general absoluta va ser per a Maria Mulet el CA Gata amb un registre de 39.56.

Després d'aquesta cursa, els vencedors absoluts del Circuit a Peu Marina Alta han estat Moha Rida Younes en home i Cristina Roselló en dones, tot i que encara resta per celebrar l'última prova que es corre, aquest dissabte, la "XXII Cursa Popular de Benissa".

Malgrat que hi ha ja categories que tenen a les seues vencedors decidits hi ha altres com la sènior masculí que té tot per decidir amb una lluita mà a mà entre Youssef Ahatach, Felip Fayo i Kiket Roselló.