Moha Rida vencedor de la 5ª Marxa Solidària Dénia.com i Xàbia.com a favor de Raquel Payà

09 2018 abril - 00: 04

L'atleta Moha Rida Younes, del Club Atletisme Llebeig, es va proclamar, diumenge al matí, guanyador de la 5ª Marxa Solidària Dénia.com i Xàbia.com a favor de CEE Raquel Payà. Un esdeveniment en què van participar al voltant de 800 persones entre caminants i corredors.

Amb un temps de 22: 55, Moha va ser el primer a arribar a la meta i completar el recorregut urbà de 6'7 quilòmetres. En fèmines, la primera a creuar la meta va ser Elia Durà, del Club Atletisme Dianium, que va finalitzar el recorregut en 30: 44.

Per categories, en Veterà Masculí, després de Moha Rida, es va classificar Aitor Cabezas, de l'Irun Calp, amb un temps de 23: 04 i en tercera posició Victor Manuel Fernández García, el CA Llebeig, amb un temps de 23 minuts 47 segons.

En categoria Sènior Masculí, el vencedor va ser José Manuel Díaz, del Club Dianium, seguit de Fran López, del Dénia Triatló, i Miquel Piera, que es va classificar en tercera posició de la seua categoria.

En Veteranes Femenines, el primer lloc va ser per Elia Durà, seguida de la Susi Ehle, el CA Dianium, i de Vega Torró, del Club Atletisme Dianium.

En categoria Sènior Femení, el primer lloc va ser per a Monika Fahle, de l'QFitness Runner, seguida d'Emma Fornés el CA Dianium i de manesa Muñoz Basquez.

Els encarregats de lliurar els premis van ser el director de Dénia.com i Xàbia.com, Jaume Sendra, i el regidor d'Esports del Ajunt de Dénia, Vicent Crespo.