Moha Rida, doble medalla de bronze en els Nacionals Màster de pista coberta

10 de març de 2019 - 21: 19

Nou èxit per Moha Rida Younnes, atleta del Club Atletisme Llebeig, que ve de penjar-se al coll dues medalles de bronze del Campionat d'Espanya Màster en la categoria M-35, disputats a Ourense. El primer dia de la competició la va aconseguir en la prova dels 3.000 metres llisos. En el segon dia ho va fer en la complicada carrera dels 1.500.

Moha Rida es va trobar amb una eixida molt ràpida, es va col·locar en la tercera posició encapçalant un grup en què viatjaven quatre unitats. Va aguantar com va poder les envestides dels seus rivals. L'atleta xabiero va buscar un canvi de ritme en els 50 últims metres, però es va trobar que els que anaven per davant van canviar abans. De tota manera, Moha Rida es va situar molt a prop del segon classificat però li va faltar distància per donar-li abast, potser un atac més matiner li hauria donat la medalla de plata.

Així mateix, la tercera plaça i sobretot, la millora en 13 segons de la seua marca personal en aquesta distància. En terres gallegues, el registre de Moha en aquesta cursa va ser de 8: 40.

A la cursa dels 1.500 metres, Moha Rida, sabia que l'enemic a batre era un altre valencià, Aníbal Llamazares, atleta que ja el va guanyar en l'autonòmic. Va ser una carrera molt tàctica, amb un ritme molt lent. En els últims 500 metres es van deslligar les hostilitats. Moha. que anava en la quarta plaça, va poder arribar al tercer mancant 10 metres per arribar a meta. El de Xàbia va notar el cansament a les cames de l'esforç realitzat en el 3.000.

El seu company de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Víctor Fernández, que va disputar la prova de 3.000, en la categoria M-45, va acabar al 12º lloc amb una marca de 9: 49, el que és la seua nova marca personal un gran registre per a aquest atleta de 49 anys.