Maria Devesa i Lucas Jong, de l'CA Llebeig, els millors en el Interprovincial Sub12

07 de juny de 2021 - 10: 55

Aquest passat cap de setmana es va celebrar, a les Pistes d'Atletisme Gaetà Huguet de Castelló, el Interprovincial Sub12 en el qual es van donar cita els millors atletes de la categoria. De el Club Atletisme Llebeig, dos joves atletes van ser seleccionats per la Federació d'Alacant per a representar la província. Es tracta de Maria Devesa i Lucas Jong i tots dos van guanyar en la seua prova contra els millors atletes de cada categoria de València i Castelló.

Maria Devesa va ser la primera en creuar la línia de meta amb la prova de 2000 metres que va realitzar en un temps de 8:01. Per la seua banda, Lucas Jong va aconseguir la millor puntuació en llançament de disc amb un resultat de 19,11.

A més, assenyalar que en aquesta prova Interprovincial, la província d'Alacant ha quedat en tercera posició per darrere de Castelló que ha estat la província guanyadora i València que ha quedat en segon lloc.