Mala jornada per als equips federats del Joventut Xàbia

14 de març de 2014 - 00: 01

Mala setmana pel que fa a resultats es refereix, per als tres equips masculins federats del Joventut Xàbia, Que van collir derrotes en els seus respectius desplaçaments.

Després de 3 mesos, i després de 10 victòries consecutives, el Joventut Xàbia júnior va caure derrotat en la seua visita a la pista del líder del seu grup, CB. L'Encarnació per 76 a 55. Una derrota que allunya el somni de l'ascens als joves xabiencs.

Els nois que entrena Óscar Majordom van sorprendre en el primer quart al seu rival. Van realitzar un gran treball defensiu i van atacar amb molta eficàcia. El parcial en aquests deu minuts va ser per als xabiencs per 14 a 16.

El conjunt local, es va col·locar en una defensa zonal molt tancada, la qual cosa va tallar el ritme als de Xàbia, que no van estar molt encertats en el llançament exterior. Això es va traduir en ràpides contres del seu rival, que va guanyar aquest parcial per un clar 26-18, deixant el resultat al descans en 40-34.

En l'inici del tercer quart, els locals van amenaçar amb trencar el xoc aconseguint 8 punts d'avantatge. El Joventut Xàbia va impedir que el seu rival se n'anés al marcador. Va arribar, a l'últim minut del quart amb resultat de 51-46. Al minut restant es va decidir el partit a l'aconseguir els locals un parcial de 8-0. El resultat al final del quart va ser de 59-46.

En l'últim període, els xabiencs es desfondaron abusant del tir exterior, una opció que no va ser la millor, donat el seu baix percentatge d'encert. Després d'un parcial de 17-9 es va arribar al final amb el resultat de 76 a 55.

Tot i que el somni del títol s'ha esvaït de forma dura, i la lluita per la segona plaça que dóna dret a una fase d'ascens també està gairebé impossible, aquests nois han demostrat la qualitat que tenen i deuen sentir contents amb el seu rendiment.

L'equip Joventut Xàbia sènior Autonòmica va caure a la pista del CB. Oliva per 80 a 54. Els xabiencs van dilapidar el xoc en una mala arrencada i sempre van ser enrere en el marcador.

Per la seua banda, el Joventut Xàbia sènior zonal, també va eixir derrotat de la pista del CB. La Vila per 68 a 58. La clau de la derrota va ser el gran encert vilero en el tercer quart, quan va aconseguir una màxima diferència de 16 punts. Tot i la reacció en l'últim quart, la serenitat dels jugadors rivals els va servir per endur-se la victòria.