Mª Isabel Ferrer va mostrar el seu potencial a la Cursa Popular de Pedreguer

29 2014 abril - 11: 18

la xabienc Mª Isabel Ferrer va mostrar el seu potencial en ser la primera dona que va creuar la línia de meta de la Cursa Popular que es va celebrar a Pedreguer. Aquesta va ser la quarta prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta i van prendre part més de 1.200 atletes en la prova reina.

L'atleta de Club Atletisme Llebeig Xàbia va creuar la meta amb un registre de 38 minuts i 42 segons. Es dóna la circumstància que la segona classificada també va ser una atleta de Xàbia, Irene Bolufer que va realitzar una marca de 42 minuts i 7 segons.

La representació del club xabienc en aquesta prova va ser de 54 atletes, on a més de les dues dones també van destacar, Rubén López que va ser segon en la categoria juvenil masculí. En la prova reina destacar també la desena plaça a la general de Mohamed Younes, Sisè en la seua categoria sènior.

En les categories inferiors van destacar, Carmen Bolufer que va ser la vencedora en la categoria cadet. Laura Torné que va ser tercera en infantils, Nerea Mata que va ser segona en Benjamins, Melina Bágueda que va ser la vencedora en Prebenjamins. Nayeli Martínez va ser tercera també en prebenjamins.