Mª Isabel Ferrer va ser la millor en la Volta a Peu del Verger

21 2015 abril - 11: 52

Un cop més la supremacia de Mª Isabel Ferrer quedo de manifest en la IX Volta a Peu del Verger. L'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser la vencedora en la categoria femenina amb una marca de 37: 47. La segona plaça va ser per a Sandra Hernández i la tercera va ser per Mònica Mahiques.

Mª Isabel Ferrer i Cristina Roselló en el podium

En homes el millor de la classificació absoluta va ser, Fernando Escriva amb un temps de 33: 21. Seguit d'Ahmed El Jadar amb una marca de 33: 47 i el xabienc José Manuel García va ser tercer amb un registre de 33: 59.

En la prova que va organitzar per primera vegada el Club Atletisme Sense Presa van prendre part al voltant de 1.400 atletes que van gaudir d'un recorregut totalment pla. L'actuació de la representació xabienc va ser molt destacada aconseguint alguns dels seus atletes pujar al pòdium dels triomfadors en cadascuna de les seues categories.

En categoria juvenil, Carmen Bolufer va ser primera amb un temps de 33: 34 per davant d'Anna Torres i de Marta Pérez. En aquesta mateixa categoria, Nizar Lakhifi va ser el millor dels nois per davant de Miguel Marín i Andrés Fernández.

José Mª García al Verger

En sènior masculí, José Manuel García va ser tercer, a Veterans B, Víctor Fernández va ser el millor. Atletes com Moha Rida també va estar entre els millors en finalitzar cinquè de la genera i Youseef Ahatach va ser novè.

En sènior femení, a més del primer lloc de Mª Isabel Ferrer va destacar la tercera plaça de Cristina Roselló, El cinquè lloc d'Eva Escortell i la sisena plaça de Irene Bolufer.