Mª Isabel Ferrer va ser la dominadora de la 'XX Cursa de Jesús Pobre'

29 de maig de 2017 - 12: 56

Impecalbe va ser la carrera realitzada per l'atleta, Mª Isabel Ferrer, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, a la "XX Cursa de Jesús Pobre". Des de l'inici es va col·locar al capdavant de les dones, una posició que ja no va abandonar. Ferrer es va plantar a meta entrant en solitari, cosa que està sent habitual en totes les curses del "XXI Circuit a Peu a la Marina Alta".El temps que va trigar l'atleta del Club Atletisme Llebeig a creuar la meta va ser de 37: 22.

En dones cal destacar el segon lloc obtingut per una altra xabiera, Cristina Roselló, Que defensa els colors del Club Multiesport Benitatxell. Roselló va entrar en meta amb una marca de 38: 25. El tercer lloc en la general va ser per a l'atleta, Anna Berglind, de Club Atletisme Baleària Dianium amb una marca de 39: 12.

El vencedor de la prova va ser, Joan Gimeno, el CA Automoció Moll, amb una marca de 32: 16. La segona plaça va ser per a, Sergi Soler, el CA Ondara amb un registre de 32: 53. El tercer en passar per meta va ser, Aitor Cabezas, el CA Irun Calp, amb un temps de 33: 47.

Un cop més cal destacar el gran paper realitzat pels atletes del Club Atletisme Llebeig que en home van copar moltes primeres posicions. Víctor Fernández va ser primer en Veterans B. Antonio Fornés va ser tercer en Veterans A i Toni Soler va ser quart en sènior.