Lucy Crosbie, regatista de l'Club Nàutic de Xàbia, va ser la millor en la Copa Optimist A d'Altea

17 de novembre de 2020 - 00: 07

La regatista del Club Nàutic de Xàbia, Lucy Crosbie, va ser la millor classificada de l' Club Nàutic de Xàbia a la Copa Optimist A que es va disputar aquest cap de setmana a Altea.

Aquesta era la segona prova de la temporada per als regatistes de la classe A d'Optimist, i Crosbie es va alçar amb el segon lloc en la classificació de les noies per darrere de Blanca Ferrando de Reial Club Nàutic de València, i va ser 11 a la general absoluta.

En la prova també van participar Jorge Momparler (23), Kevin Lenis (27) i Amelia Baker (58).

Mentrestant, a la badia de València, van debutar en competició oficial Arantza Reig i Àngel Poveda, en la classe 420. Els regatistes de Club Nàutic de Xàbia van ser quarts en la classificació general i seguixen entrenant per adaptar-se a aquesta nova embarcació.