Lucas Bou amb dos gols va ser l'artífex de la victòria del CD Xàbia contra el Racing Algemesí (2-1)

04 de març de 2018 - 21: 23

Aquest cop sí que va eixir de cara la victòria del CD Xàbia. Durant tot el partit ho van intentar i van van tindre moltes ocasions de gol però la sort va estar esquiva pels locals durant molts minuts. Dos gols de Lucas Bou van servir per remuntar un xoc que va acabar amb triomf matalasser per 2 a 1 davant el Racing d'Algemesí.

El partit va començar amb domini dels locals que van controlar el centre del camp, per la seua banda el Racing d'Algemesí, es va defensar amb ordre i va van tindre un parell de contres que van poder costar car als lleons. Mentrestant, en atac, els de Antonio Villaescusa van van tindre tres ocasions seguides, en les botes de Kiko que va desviar a córner Fos, rematada a boca de canó de Michael, que el porter va salvar a la ratlla de gol i un xut creuat de Rubén Ortolà que va eixir ajustat al pal.

No obstant això, en la primera aproximació a l'àrea local va arribar el 0-1. Va ser després d'un servei de córner que va rematar Carles davant la passivitat dels locals. Un gol que va deixar tocat als locals als que va crear cert desconcert que no va saber aprofitar Carles, que davant un error de Lussing va rematar a porta buida fora.

A partir d'aquests moments, els locals van agafar el comandament del partit i abans del descans van van tindre tres clares ocasions de gol. Álvaro, per dues vegades, va rematar a porteria i un cop el porter va fer una parada i l'altra se li va anar fora per poc. La tercera, al cap de Lucas Bou, però la seua rematada se'n va anar fora junt al pal.

Va reaccionar bé el CD Xàbia

La segona part, Villaescusa va fer un canvi tàctic, revespradant a Rafa del Castell i avançant per l'esquerra a Michael. Aquí es va descobrir un Michael veloç i ràpid que va desbordar des de la segona línia, per tres vegades va marxar del seu parell i els seus centres no van arribar a la xarxa de pur miracle.

La primera, en un centre enrere que no va trobar rematador, la segona en un altre centre que Lluc Bou no va encertar a rematar i la tercera, clara ocasió en un centre perfecte que Faye va estavellar la pilota a l'escaire.

Tantes ocasions van van tindre els locals que, al final, van arribar els gols, Lucas Bou, es va regirar en la vora de l'àrea xicoteta i de mitja xilena va empatar el partit. Per part visitant tot just van passar del mig camp, bona defensa i de vegades massa brusca.

A falta de cinc minuts va arribar el gol de la victòria, va eixir a la llum la pissarra de Villaescusa, centre al segon pal de Pau que Lluc Bou va rematar a boca de canó. Un gol que va portar el deliri dels aficionats que van poder estrenar la coberta de l'municipal. L'ariet xabiero va poder fer el hat trick, En una pilota que va deixar passar Rubén Ortolà i Lucas Bou sol davant Fos va llançar la pilota per sobre del travesser.

El col·legiat va allargar 6 minuts el partit amb els visitants intentant arribar a la porteria de Cristian però sense perill i sense idees. Al final triomf per al CD Xàbia per 2 a 1 que permet al conjunt de la Marina Alta situar-se en la cinquena plaça a cinc punts de promoció d'ascens.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia:Lussing (Cristian, min. 81), Ayoze, Vergi (Roberto, min. 65), Carles (Marc, min. 81), Michael; Pau, Kiko (Faye, min. 65), Rafa del Castell; Rubén Ortolà, Lucas Bou i Álvaro.

Racing d'Algemesí: Fos, James, Carles, Rubén, Juan, Navarro (Pryma, min. 45), Canes, Marí (Raúl, min. 50), Martínez. Abdul (Masiá, min. 66) i Carlos.

gols: 0-1, Carles 24 '. 1-1, Lucas Bou 72 'i 2-1 Lucas Bou 85'.

àrbitre: Beneite Marc, Va amonestar als locals Rubén Ortolà i Alex Vergillos i pels visitants a Navarro, Masiá, Fos, Joan i Canes.