Els regatistes Enrique i Pablo Luján del Club Nàutic Xàbia van ser quarts en el Youth Worlds

22 de desembre de 2016 - 00: 00

els regatistes Enrique Luján y Pablo Luján del Club Nàutic Xàbia van realitzar una gran competició en el Youth Worlds Championship, Celebrat en ciutat neozelandesa d'Auckland. Van ser la millor tripulació de la delegació espanyola en tancar la seua participació amb un quart lloc.

Els germans Lujan durant una regata

Els germans Luján van competir en la classe 420, estant durant els dies de competició a la zona alta de la classificació. Van arribar amb opcions de medalla a l'últim dia de regates on van realitzar una gran última mànega. Al final només tres punts els va allunyar del tercer lloc.

El triomf en la classe 420 va ser per al tàndem nord-americà format per Wiley Rogers i Jack Parkin. La segona plaça va ser per als regatistes israelians, Anat Bilik i Ofek Shalgi. El podi es va completar amb la parella argentina, Fausto Peralta i Martín Arroyo.