Els juvenils del Club Handbol Xàbia mantenen el seu segon lloc després de plantar cara al líder CB Elx (24- 26)

11 de desembre de 2018 - 12: 37

El pavelló Miquel Buigues de Xàbia va acollir el partit de la categoria de juvenils entre el Club Handbol Xàbia i el CB Elx. Una trobada que va estar molt igualat fins a la recta final del mateix. Els juvenils de l'equip xabiero van ser conscients de la dificultat que comportava sorprendre al conjunt del CB Elx, ja que en el partit de la primera volta havien perdut de 10 gols.

En aquesta ocasió no va ser així i el xoc va estar bastant més igualat tot i que la victòria va marxar a la ciutat de les palmeres per 24 a 26.

L'equip local, el CH Xàbia va començar amb una sòlida i forta defensa que, junt amb atacs organitzats i sense pressa, va aconseguir manvan tindre l'empenta inicial dels de l'Elx durant els 20 primers minuts de joc de la primera part.

No obstant això, en l'últim tram de la primera part, una sèrie de pèrdues de pilota van fer que s'arribés al final amb un 11-15 que no reflectia l'esdevingut en el camp.

A la segona meitat, la profunditat de banqueta en els xabieros els va permetre fer atacs ràpids així com manvan tindre frescos els jugadors en pista. El joc va ser ordenat, encara que patint molt pels pocs encerts de tirs de 9 metres. La bona feina dels xavals xabieros els va permetre acabar aquest període amb empat al marcador.

Amb aquesta derrota, el conjunt del Club Handbol Xàbia manté el seu segon lloc a la classificació i l'Elx seguix líder; encara que el més important ha estat la gran evolució que han tingut en el seu joc en els últims mesos.