Els germans Luján són els reis mundials en la Classe 420 de vela

03 de gener de 2018 - 11: 02

Els joves regatistes del Club Nàutic Xàbia, Enrique i Pablo Luján s'han convertit en els nous reis mundials en la Classe 420 de vela. Ells van ser els guanyadors de la prova celebrada en aigües de la localitat australina de Fremamtle.

Els germans Luján van marcar des del principi ritme i en les tres primeres mànigues del campionat van aconseguir dos primers llocs i un tercer. De fet en sis de les 12 mànigues, Enrique i Pablo van estar entre aquests llocs del podi.

Amb tot a falta d'una jornada per tancar el campionat, els Luján eren tercers i va ser en aquesta última prova quan van fer l'assalt definitiu al primer lloc. Un primer lloc i un tercer en les tres últimes mànigues, van donar fet i fet el triomf a l'equip xabiero.

Els regatistes xabieros van completar un campionat amb 41 punts, enfront dels 48 que va obvan tindre la parella formada per Albert Torres i Fernando Mulet (RNC Palma i Club Nàutic Arenal) i 50 punts de Carlos Balaguer i Antonio Massanet (RNC València i RNC Palma).