Els equips de Lacross Babel i CAE Bellreguard vencedors en alevins del torneig del CD Xàbia

04 de gener de 2016 - 00: 00

El camp municipal de futbol de Xàbia va ser és escenari del "torneig Nadal"De futbol que va organitzar el CD Xàbia. En la categoria aleví els equips que van resultar campions van ser Lacross Babel en aleví de segon any i el CAE Bellreguard en aleví de primer any.

Lacros Babel campeon aleví 2 any

Durant la primera fase del torneig els equips més regulars van ser en aleví de segon any CD Xàbia, UD Oliva, La Cross Babel i Castelló de la Ribera. Aquests quatre van ser els que van jugar les semifinals. En la primera d'elles es van mesurar el conjunt amfitrió i la UD Oliva amb victòria visitant per 1 a 2. En la segona semifinal, La Cross Babel va mostrar la seua àmplia superioritat i va vèncer al Castelló de la Ribera per 6 a 0.

En alevins de segon any les semifinals les van jugar els equips, CD Xàbia FB Dénia, CAE Bellreguard i UD Benissa. En la primera d'elles els deniers van vèncer als xabieros per 0 a 3 i en l'altra el CAE Bellreguard va fer el mateix amb els benissers als quals va derrotar per 2 a 0.

Després de la disputa de les semifinals el torneig va seguir enfrontant la resta d'equips segons la classificació de la fase prèvia per establir la classificació final.

A les 18: 30 es van jugar les finals en alevins de segon any la van jugar la UD Oliva i La Cross Babel. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de UD Oliva 0, La Cross Babel 1. Pel que el trofeu es va ser per al conjunt alacantí.

A la final d'alevins de primer any es van veure les cares el CAE Bellreguard i el FB Dénia. El triomf va ser per al conjunt de la Safor per 1 a 0.

CAE Bellreguart campió aleví 1º any

El lliurament dels trofeus va estar presidida pel regidor d'esports de Xàbia, Vicent Colomer que va donar l'enhorabona als equips triomfadors així com a l'organització del torneig.