Els equips de l'escola del CB. Joventut Xàbia van jugar a un gran nivell

01 2015 abril - 19: 30

La jornada prèvia a les vacances de Pasqua va ser molt positiva per als equips que componen l'Escola del CB. Joventut Xàbia. Amb l'única excepció de l'equip aleví masculí que va caure derrotat la resta van saldar amb triomf els seus partits.

CB. Joventut Xàbia Aleví

Les noies de l'aleví que entrena Óscar Majordom van vèncer al CB. El Verger per 21 a 33. Una trobada que van dominar les xabiencs des del mateix inici gràcies a la seua bona activitat defensiva i al seu encert en els llançaments. El parcial al descans va ser favorable a les verdinegras per 7 a 21.

A la segona part del partit el joc va seguir sota domini de les noies de Majordom que van saber tancar el mateix amb un merescut triomf per 21 a 33.

L'infantil femení es va portar de Calp una important victòria en guanyar al CB. Ifach Calp per 27 a 35. Va ser un partit molt igualat que es va decidir pel millor encert de les xabiencs en els moments importants del xoc.

En Benjamins la victòria va ser davant el CB. El Verger per 10 a 60 en una altra exhibició de l'equip que dirigeix Toni Díaz. Aquest mateix equip també es va imposar al CB. Pego per 65 a 23.

En infantils els nois de Miriam Monfort van vèncer en un emocionant partit al conjunt de la EEMM. Ondara per 49 a 48. Un altre dels equips guanyadors va ser el cadet masculí que va vèncer el CB. Mutxamel per 57 a 39.

L'única derrota va ser la soferta per l'equip cadet masculí que va caure en la seua pròpia pista davant del Col·legi Oratori per 36 a 64.