Els vaixells del Club Nàutic Xàbia no van van tindre sort en el Trofeu Armadors Primavera

16 de febrer de 2015 - 13: 27

Els vaixells pertanyents al Club Nàutic Xàbia no van van tindre sort en la primera de les regates del Trofeu Armadors Primavera que es va disputar en aigües de Dénia i Xàbia.

Arriada de floc d'un vaixell

El comitè de regates va donar la eixida a les 12.08 hores a l'altura de la Cova Tallà a un recorregut total de 9 milles que passava per l'illa de L`escull de Xàbia.

L'embarcació "Optimumm" de Larry Fluder i Maurici Costanzo de Reial Club Nàutic Dénia ha estat el vaixell guanyador de la Classe A, seguit de "esqual Tres" de Carla Vaig sentir Naya, també de el club denier es va emportar el segon i "Picabus" de l' armador Bernardo Gamón Peris de Club Nàutic Xàbia va completar els noms dels guanyadors de la classificació A.

La prova de dissabte també va van tindre els seus guanyadors de la Classe B, el club denier tornava a protagonitzar la classificació amb l'embarcació "Selene III" d'Antonio Almeria. El segon dels B l'ha ocupat l'embarcació de Xàbia "Pinta Tres" de Ricardo Ramírez-Montesinos i el tercer era per a "Merak Tres" d'Estanislao Riera Llorca també de Reial Club Nàutic Dénia.

El Trofeu organitzat pel Reial Club Nàutic Dénia i el Club Nàutic de Xàbia amb l'autorització de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana tindrà tres dates més que completaran la competició i tindran lloc el proper 28 de març, 18 d'abril i 30 de maig.