Els atletes xabieros van ser els vencedors en la 'XXX Volta a Peu a Xàbia-Memorial José Albi'

25 de febrer de 2019 - 10: 27

Va arrancar el XXIII Circuit a Peu Marina Alta de carreres populars amb el protagonisme per als atletes xabieros que van ser profetes en la seua prova i van aconseguir ser els vencedors absoluts a la XXX Volta a Peu a Xàbia.

Va eixir un dia assolellat, el que va ajudar al fet que en els voltants de la meta a la mateixa porta de l' pavelló Miquel Buigues es visqués un gran ambient. La participació va ser del voltant de 2.000 atletes incloent als atletes de les categories inferiors. L'organització realitzada pel Club Atletisme Llebeig Xàbia, Va ser perfecta.

En la prova reina, un cop més, el poder dels atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia va quedar de manifest. De eixida, en direcció a La Caleta, Amb l'aire a favor, va ser Juan Manuel García Barragán qui va imposar un ritme alt, li va interessar una cursa ràpida.

Fins al quilòmetre 4 el grup capdavanter va ser força nombrós. A partir de la zona del Segon Muntanyar, Moha se'n va anar a buscar García Barragán que li havia tret uns metres i va aconseguir donar-li abast. A l'alçada de la pujada cap al primer Muntanyar, un cop passat el Parador, Moha Rida se'n va anar en solitari camí de la meta.

Per darrere, García Barragán junt a Adri i Youssef Ahatach, van ser després Rida al qual no van poder assolir, entrant Moha Rida en solitari sota l'arc de meta. La seua marca va ser de 32.40. El segon en meta va ser un batallador José Manuel García Barragán, que va realitzar una gran carrera i va entrar amb un registre de 32.45. La tercera plaça va ser per a Adrián Hadri, un altre dels atletes de Xàbia però que corre amb l'equip Dénia Corre, amb una marca de 33.10.

Entre les dones, de nou, es va viure el clàssic duel de les últimes edicions del Circuit entre Cristina Roselló y Mª Isabel Ferrer. La victòria en aquesta ocasió va ser per a Ferrer, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, amb un temps de 36.43. La segona plaça va ser per a Cristina Roselló de l'equip Publidom amb un registre de 38.14 i el tercer lloc en la classificació de dones va ser per a l'atleta Maxine McKinnon, de l'equip Publidom amb una marca de 39.24.