Els atletes del Llebeig van tornar a brillar en la XXII Cursa de Pedreguer

22 de maig de 2013 - 13: 58

L'actuació dels atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia, En la XXII Cursa Popular de Pedreguer es pot qualificar com d'excel·lent. La representació xabienc va aconseguir pujar en diverses categories al més alt del pòdium.

En la prova reina disputada sobre un recorregut de 10.000 metres cal significar el triomf en la classificació general de dones de Mª Isabel Ferrer que va invertir un temps de 39 minuts i 10 segons. Ella mateixa va ser qui va encapçalar la classificació en la categoria sènior femenina. En aquesta mateixa categoria apuntar el tercer lloc aconseguit per Cristina Roselló.
Mª Isabel Ferrer Pedreguer

En categoria juvenil femenina, va tornar a brillar amb llum pròpia, Ana Bisquert que va ser la vencedora per davant de Noelia Morata. Mentre que en nois, el xabienc, Raúl Rodríguez va ser el segon classificat després de l'atleta Miquel Piera. També va pujar al pòdium Oliver Thomás que va ser tercer.
Ana Bisquert pedreguer
En les categories inferiors cal ressenyar l'hegemonia mostrada per Siro Pinya en la categoria cadet. Va pujar al més alt del pòdium. En aquesta mateixa categoria però en fèmines, les atletes de Xàbia; Carmen Bolufer va ser segona i Inés García va ser tercera.

En Aleví femení la millor va ser Laura Torné i la seua companya del Llebeig, Maria Colomer va ser tercera. En Infantil femení, Vanessa Llobell va ser tercera.