Els atletes de l'Llebeig aconseguixen diversos triomfs en les competicions de Cullera i Campello

04 de novembre de 2020 - 11: 39

Diverses de les competicions celebrades a la Comunitat Valenciana el cap de setmana van comptar amb la participació d'atletes de el Club Atletisme Llebeig de Xàbia.

Dissabte, 31 d'octubre, van ser les germanes Bolufer, Irene i Carmen, junt a Clara Joan, Mar Cholbi, Iván Bisquert, Dani Moro, Raül Bover, Antonio Morillo i Raül Cózar, els que van participar en el Triatló Sprint de Cullera aconseguint bons resultats. L'equip femení va pujar a podi en segona posició de la categoria promoció, assegurant-se així l'ascens de categoria per a la propera temporada.

També dissabte va van tindre lloc el Trail 34k de Tanca en què van participar Ignacio Cardona i Edu Vallès, tots dos no van pujar a podi i les seues posicions a l'entrar a meta van ser 25 i 26 respectivament.

D'altra banda, el diumenge es va desplaçar un nodrit grup de Club Llebeig al Campello per participar en la segona prova de l' I Circuit XTrem aconseguint trofeu a el club més nombrós i podis individuals per a diversos dels atletes.