Els atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia van tornar a brillar a Calp

09 de març de 2016 - 00: 01

Els atletes del Club Atletisme Llebeig de Xàbia van tornar a posar de manifest l'enorme qualitat que atresoren. Van ser protagonistes en la "IV Cursa Popular a Calp", Una cursa que va ser la segona del"XX Circuit a Peu Marina Alta". En la carrera reina l'actuació dels atletes de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser molt destacada.

Younes, Soler, Fernández i García a la meta de Calp

L'atleta Félix Pont el CA Quilòmetre 42 va ser el primer a creuar la línia de meta amb un temps de 33: 05. La segona plaça va ser per a Mohamed Younes, Del Club Atletisme Llebeig Xàbia amb una marca de 33: 44. El tercer lloc va ser el seu company d'equip, José Manuel García que va aturar el cronòmetre en 33: 49.

En dones la millor tornar a ser Mª Isabel Ferrer que va realitzar una marca de 40: 02, encara que en aquesta cursa es va haver d'emprar a fons ja que Lioba González va entrar a 4 segons de l'atleta del CA Llebeig Xàbia. La tercera plaça va ser per a Magdalena Giet amb un temps de 40: 58.

Mª Isabel Ferrer entrant en meta

A més, també van pujar al podi, Eva Escortell que va ser tercera en la categoria sènior i Víctor Fernández, que va ser el millor en la categoria Veterans B.

Alguns dels membres de l'Escola municipal el CA Llebeig Xàbia van aconseguir pujar al podi en les proves de les categories inferiors. En la categoria Pre benjamí, Marc García va ser el millor i la seua companya Ania Olivares va ser la primera.

En la categoria infantil femenina, Manuela Jiménez va ser tercera. Mentre que a Barrufets, Joan Espinós va ocupar la segona plaça i Maria Devesa va ser la primera.

En la classificació de clubs l'equip de Xàbia ocupa la segona plaça després el Club Atletisme Quilòmetre 42 ,, sent tercer el Club Cametes de Pedreguer.