Els atletes del CA Llebeig Xàbia van pujar al pòdium en la I Cursa Popular de Calp

14 de juny de 2013 - 00: 00

Els atletes del CA Llebeig Xàbia van tornar a van tindre un gran protagonisme en la I Cursa Popular de Calp, penúltima prova del Circuit a Peu Marina Alta. Alguns d'ells van pujar al màxim alt de pòdium sobretot en les proves per a les categories inferiors.

En la prova reina destaquem una vegada més el triomf en categoria Juvenil d'Ana Bisquert que ha guanyat totes les proves que ha disputat del Circuit. En aquesta mateixa categoria, Oliver Thomàs es va alçar amb el triomf entre els nois.

En categoria sènior femenina, va vèncer Mª Isabel Ferrer encara que en aquesta ocasió no va ser la primera dona ja que aquest lloc hi va prendre Maxine McKinnon. Ferrer va ser la millor en sènior i la seua companya de club, Cristina Roselló va aconseguir el tercer lloc.

En la categoria Cadet destacar el segon lloc de Carmen Bolufer i el tercer d'Inés García. Mentre que en nois Jordi Colomer també va ser tercer.

En categoria Infantil, el triomf va ser per a la xabienc, Vanessa Llobell, i en alevins també guanyo l'atleta del Llebeig, Laura Torné, Sent Maria Colomer tercera.

Després de la disputa d'aquesta penúltima prova la classificació per clubs seguix encapçalada pel Llebeig amb un total de 108.522 punts seguit del Cametes Pedreguer amb 106.070.