Els atletes de Xàbia, Moha Rida i Aarón García, vibren a la Marató de Nova York

08 de novembre de 2022 - 07: 59

Aquest diumenge passat se celebrava una de les cites esporteves més importants, la Marató de Nova York. I fins allà van viatjar dos atletes de Xàbia, Moha Rida (Dénia Corre) i Aaron García (Club Atletisme Llbeig Xàbia). Tots dos van gaudir de la cursa i van vibrar amb el gran ambient.

La Marató de Nova York té fama de ser difícil de córrer, però els atletes de Xàbia van poder amb ell. Aconseguir una plaça no és fàcil, però Moha i Aaron complien els requisits i van acreditar estar en plena forma, per la qual cosa van ser dos dels prop de 48.000 participants de tot el món.

Com és habitual, el recorregut de 42km té la eixida va ser des del famós pont de Brooklyn i la meta a Central Park, el famós pulmó de Manhattan. Els resultats dels atletes xabieros van ser fantàstics. Moha Rida va creuar la línia de meta amb un temps de 2:44:05, ocupant el lloc 154 de la classificació general encara que va ser 27 de la seua categoria i el 4t espanyol a completar el recorregut.

Per la seua banda, Aaron García va completar els 42km amb un temps de 3:17:14, sent el 338 de la seua categoria i el 1865 (de gairebé 48.000) a creuar la línia de meta.

Cal assenyalar també que junt als corredors de Xàbia hi havia un altre atleta de la Marina Alta, Víctor Fernández, del Dénia Corre i company de Moha Rida. Fernández va completar la Marató amb un temps de 2:51:40 i sent el 306 de la classificació general.

Sens dubte un repte aconseguit, un exemple a seguir i, com no, una nova experiència que sumen.