Les triatletes Roselló i Bolufer van triomfar amb el seu club en el Nacional de Gijón

29 de setembre de 2016 - 00: 00

Les triatletes xabieras, Cristina Roselló e Irene Bolufer van aconseguir un important triomf al Campionat d'Espanya de triatló per clubs que va van tindre lloc a Gijón. Les xabieras van aconseguir el títol en la categoria de Promoció, amb les seues companyes del Club Triatló Laboratoris sys. Un triomf que suposa l'ascens a la 2ª Divisió, és a dir, que el club ha complert l'objectiu marcat per aquesta temporada.

Irene Bolufer i Cristina Roselló amb les seues companyes

A nivell individual cal destacar la magnífica aportació realitzada per Cristina Roselló que va ocupar la sisena plaça a la general absoluta amb un temps de 1: 08.29 a minut i mig de la vencedora que va ser Beatriz Tenreiro. La segona plaça va ser per a Miriam Muñoz, companya de Cristina i Irene. Mentre que el podi el va completar Amelia Ayuso que va ser la tercera. Per la seua banda, Irene Bolufer va entrar en meta en la posició 47 amb un temps total de 1: 15.42, aconseguint punts importants que van permetre aconseguir al seu club el primer lloc.

En la classificació general per clubs de la categoria de Promoció, el vencedor va ser el Club Triatló Laboratoris sys, Que va estar format per les triatletes: Miriam Muñoz, Cristina Roselló, Sandra Muñoz, Vanessa Iglesias, Maria Olmos, Fatima Sánchez, Irene Bolufer i Núria Caro. Totes elles van aconseguir 1.977 punts. La segona plaça va ser per al Nfoque Race Team amb 1.821 punts i la tercera posició la va ocupar el CT Múrcia Unidata amb 1.815 punts.