Les sèniors del CB. Joventut Xàbia no van poder amb el CB. Oliva (44-79)

11 de novembre de 2014 - 00: 00

El duel entre les noies sèniors del CB. Joventut Xàbia i el CB. Oliva va van tindre un clar color visitant ja que l'equip de la Safor es va imposar per 44 a 79.

Plantilla del sènior femení del CB. oliva

El partit que es va disputar a la matinal de diumenge al pavelló Miquel Buigues, Va van tindre una bona arrencada per part de les noies xabiencs que havien preparat bé el xoc. Les locals van saber tancar-se bé en defensa, controlant el joc interior dels seus rivals. Les visitants, van saber llegir molt bé la defensa i van moure la pilota amb facilitat. Això els va permetre aconseguir bones opcions de llançament exterior. Els seus percentatges d'encert va ser molt elevat i això els va permetre manar en el marcador.

Davant aquesta circumstància, el tècnic de les locals, Marcos Álvarez va demanar més intensitat a les seues noies, aconseguint controlar el joc ofensiu. Això uniod al seu bon treball en atac els va fer acabar el quart amb només quatre punts de desavantatge, (12-16).

El segon quart va ser totalment de les noies que dirigeix ​​Óscar Roca, que van trobar més facilitats per anotar, sobretot, per l'absència de la Pilar, que es va haver de seure al banc dels acusats per culpa de les faltes personals. Van ser deu minuts bon aprofitats pel CB.Oliva per trencar el partit ja que van aconseguir un parcial de 4 a 19. Al descans es va arribar amb un marcador de 16 a 37.

La tornada a la pista de les locals va ser diferent, van treballar molt més en defensa però van seguir amb molts errors en atac. El càstig a aquests errors va ser demolidor ja que les valencianes, van seguir anotant amb força facilitat. Va finalitzar el tercer quart amb un tempteig de 24 a 58.

Els últims deu minuts del partit van estar marcats per la millora local, amb la volta a pista de Pilar, davant un equip visitant més relaxat que va saber jugar amb el seu avantatge i el temps de la trobada. Al final va guanyar l'equip que va ser superior sobre la pista de joc, el CB. Oliva per 44 a 79.

Dins el to gris de les xabiencs en aquesta trobada van destacar, en la faceta anotadora, Pilar que acabo sent la màxima anotadora tot i els pocs minuts que va estar en pista, Irene que acabo amb 10 punts i la ranquejant, Miriam que va anotar 9 punts.

El proper partit d'aquestes noies serà dissabte, a les 16 hores, tenint com a rival el Maristes de València.