Les sèniors del Bàsquet Pedreguer van superar a les del CB Joventut Xàbia (30-67)

14 d'octubre de 2016 - 00: 00

Les noies del Bàsquet Pedreguer van superar clarament a les del CB Joventut Xàbia a les que van vèncer per 30 a 67 en el xoc disputat el passat dimarts al pavelló Miquel Buigues. Una trobada que va servir com a estrena de la temporada de les verdinegras en la lliga autonòmica, grup F.

El conjunt sènior xabiero que aquesta temporada està dirigit per Óscar Majordom acusar els nervis del debut. Aquest grup de jugadores extremadament joves es van veure les cares amb noies molt més veteranes. L'equip de Pedreguer és un dels que ix com a clar favorit a guanyar aquest grup.

Les pedregueras van deixar clar des del salt inicial que anaven a per totes i van aconseguir de eixida un parcial de 0 a 6. Les locals, després dels nervis d'inici, van aconseguir entrar en joc anivellant el xoc. El primer parcial va ser per les visitants per 16 a 22.

Óscar Majordom va fer veure a les seues noies que l'única forma que hi havia per frenar l'atac del seu rival era pujar la intensitat defensiva. Les visitants van aconseguir llegir molt bé aquesta defensa i van anar obrint bretxa al marcador. Van aconseguir un parcial de 9 a 25, pel que al descans es va arribar amb un tempteig de 22 a 37.

Jugadores del CB Joventut Xàbia durant un partit

La segona meitat va ser clarament dominada per les visitants que van saber imprimir un ritme molt alt al seu joc, desfondando a les locals a les quals se'ls va fer massa llarg el xoc. La manca de preparació física de diverses jugadores locals que per culpa de lesions no han fet pretemporada va passar factura. El parcial del tercer quart va ser desastrós per a les verdinegras que van encaixar un 3 a 17 que va acabar per sentenciar el xoc.

En els últims deu minuts del partit els problemes en atac per a les de Majordom van seguir creixent, el seu percentatge de llançament va ser desastrós. Les pedregueras van seguir amb el seu ritme habitual de joc de manera que van acabar amb un avantatge de 37 punts, 30 a 67.

Una derrota que ja està oblidada per aquest grup de noies que tenen molt marge de millora en el seu joc i que ara ja només pensen en guanyar el seu pròxim compromís que serà, demà, al pavelló Ausiàs March de Pego a les 19: 30 hores davant al CB Pego.