Les infantils del Club Handbol Xàbia van caure davant el BM Juan Comenius (24-22)

07 de març de 2016 - 11: 05

L'equip femení del Club Handbol Xàbia no va van tindre un bon inici de competició en la lliga autonòmica en caure davant del BM Juan Comenius per 24 a 22.

El partit disputat al pavelló Fuensanta de València va estar marcat per la igualtat que es va veure sobre la pista de joc. Les locals van eixir amb nervis i això els va portar a cometre algunes pèrdues de pilota que van ser aprofitades per les xabieras. Al minut cinc les noies de Pep Ferro manaven al marcador (2-3).

Amb el pas dels minuts, el BM Juan Comenius, va començar a assentar la seua defensa i això va provocar dubtes a l'atac xabiero. En cinc minuts les locals es van posar per davant en el marcador amb un 6 a 4.

Una reacció que va provocar que el tècnic xabiero hagués de demanar temps per ordenar les idees de les seues jugadores. La volta a la pista va significar que el CH Xàbia pugés la seua intensitat defensiva. El joc es va igualar la mateixa manera que el marcador ja que cap dels dos equips va aconseguir rendes superiors al gol. Es va arribar al descans amb avantatge valenciana per 12 a 11.

Defensa del CH Xàbia durant un partit

A la represa el mal inici de les xabieras ho van aprofitar les locals per obrir una renda de quatre gols, 17 a 13. De nou, Ferro va frenar la sagnia amb un temps mort després del qual va començar la remuntada visitant.

L'equip de Xàbia es va apoderar del ritme del partit i poc a poc va anar recuperant gols. Quan millor estaven les noies de Pep Ferro va arribar la jugada clau del partit. La capitana xabiera, Alana Malvar va patir un cop a la boca que la va obligar a retirar-se del partit. El seu equip ho va intentar però no va poder remuntar la diferència de dos gols i va acabar perdent per 24 a 22.

En el si de l'equip xabiero s'espera poder recuperar a Alana Malvar de cara al proper partit que jugaran aquest dissabte al pavelló de Picassent davant el EEMM Picassent.