Les cadets del Club Handbol Xàbia seguixen imparables en guanyar a Sant Agustí (17-24)

01 de febrer de 2018 - 07: 31

La temporada que estan realitzant les noies cadets del Club Handbol Xàbia està sent digna d'emmarcar. A la jornada 15, les xabieras van vèncer sense cap problema en la seua visita a la pista del Col·legi Sant Agustí per 17 a 24.

La victòria de les noies que dirigeix Pep Ferro va arribar gràcies a la seua extraordinària defensa. El seu treball va ser intens i la millor prova va ser que les locals van trigar més de 10 minuts a inaugurar el seu caseller de gols.

A l'equador de la primera meitat, el parcial per les visitants va ser de 1 a 6, aquest avantatge els va concedir més confiança en el seu joc. Amb una adreça perfecta de Maria Cardona, els atacs van ser precisos, es va buscar guanyar superioritats i quan la defensa local es va tancar, les xabieras van obrir el camp jugant molt bé amb els seus extrems. Al descans es va arribar amb un tempteig de 5 a 10.

Mateixa intensitat en la segona part

Malgrat gaudir d'una àmplia avantatge, el Club Handbol Xàbia va demostrar la seua ambició i va seguir defensant molt bé. En atac, les locals es van veure impotents per frenar el joc de les noies de Pep Ferro. Els avantatges es van anar ampliant a poc a poc amb un bon joc.

Les diferències en el marcador va permetre que les visitants fossin assajant altres sistemes de joc tant en la parcel·la defensiva com en atac. Les alacantines no van abaixar els braços però res van poder fer davant el millor joc dels seus rivals. Al final del xoc es va arribar amb un clar triomf de les xabieras per 17 a 24.

Aquesta setmana, les noies es preparen per al xoc que jugaran aquest dissabte al pavelló Miquel Buigues, A les 18 hores. Les xabieras es veuran les cares amb el líder de la competició, el CB Elda Femení, únic equip que ha aconseguit derrotar el Club Handbol Xàbia.