Les cadets del CB Joventut Xàbia es van emportar el derbi comarcal davant el Dénia Bàsquet

10 de novembre de 2016 - 11: 00

Interessant partit va ser el que van disputar al pavelló Miquel Buigues les cadets del CB Joventut Xàbia i del Dénia Bàsquet Club. Aquest derbi comarcal de categoria IR Nivell 2 va caure del costat de l'equip verd i negre per 50 a 41.

Les joves que dirigeix Óscar Majordom no van començar bé el xoc, massa distraccions que van ser aprofitats per les deniers per marcar un parcial de 0 a 5. La reacció local no es va fer esperar i van aconseguir donar-li la volta la marcador retornant un parcial de 8 a 0. La pivot xabiera, Alba Vives, va aprofitar molt bé les pilotes que li van arribar per anotar. El primer quart es va tancar amb un marcador de 14 a 9 per a les locals.

Els dos següents quarts van estar marcats per la igualtat sobre la pista. Les dues formacions van van tindre algunes pèrdues de pilota i sobretot un baix percentatge d'encert en el llançament. Les deniers van millorar lleugerament en el seu joc i això els va permetre arribar al descans ficades en el partit ja que l'avantatge per a les locals va ser de 3 punts, 24-21.

CB Joventut Xàbia Cadet Femení

A la tornada a la pista, les visitants van aconseguir prendre la iniciativa en el joc arribant a van tindre una renda de 4 punts, 29 a 33. A poc a poc les verdinegras van reaccionar i van tornar a posar l'emoció quan van finalitzar el sisè temps amb un marcador de 32 a 33.

Les noies de Majordom van entrar en els minuts decisius del partit carregades de confiança. Van anotar dos triples de manera consecutiva, Alba va tornar a dominar el rebot en els dos cèrcols i això es va reflectir en un parcial de 18 a 8, que els va atorgar un triomf per 50 a 41.