Les baixes van passar factura als infantils del Club Handbol Xàbia en el seu xoc davant el BM Marni (35-22)

15 de març de 2016 - 00: 00

Els infantils del Club Handbol Xàbia seguixen sense estrenar el seu caseller de victòries en la lliga autonòmica en caure al pavelló Marni de València davant el BM Marni per 35 a 22. Els xavals de Xàbia van aguantar el tipus fins que la força física hi va permetre.

Pep Ferro amb els seus nois

El Club Handbol Xàbia va acusar les baixes importants que va van tindre en aquest duel. el tècnic Pep Ferro va acudir a aquest partit amb set absències algunes d'elles de jugadors vitals en el seu esquema com són; Dani Vaques, Joan Moll i Toni Soler.

Malgrat això els nois que van saltar a la pista van jugar a un gran nivell. Amb un bon treball defensiu durant la primera meitat van aconseguir aplacar el joc ofensiu del seu rival. Mentre que en atac l'aportació de Javier Devesa va ajudar a manvan tindre la igualtat al marcador. Es va arribar al descans amb un tempteig de 13 a 12.

La segona meitat va ser una altra història ja que els valencians van eixir molt forts en els primers cinc minuts i van desarborar la defensa xabiera. El Marni va prendre un avantatge de cinc gols, (18-13) després d'un parcial de 5 a 1 que va enfonsar als visitants.

El tècnic de Xàbia va demanar un temps mort per intentar asserenar als seus jugadors i sobretot perquè es tornessin a ficar en el partit. Però la força física ja no eren la mateixa i l'esforç va començar a passar factura. Els locals van prémer en defensa i Devesa ja no va estar tan còmode sobre la pista, però, va ser el millor del seu equip amb 11 gols.

Al final el marcador de 35 a 22 va ser massa ampli per als mèrits realitzats pels nois del CH Xàbia que tot i la derrota confien plenament en guanyar als valencians en el partit de tornada.

Després d'haver-se disputat la segona jornada l'equip de Xàbia ocupa la quarta plaça abans de enfrontar-se al líder del grup el CB Agustins d'Alacant.