La xabiera Mª Isabel Ferrer venç a la 'XXVI Cursa A Raval-Memorial Vicent Mañó' de Gandia

07 de desembre de 2018 - 13: 24

Mª Isabel Ferrer va regnar en la XXVI Cursa Al Raval-Memorial Vicent Mañó, Una de les carreres més populars i longeves de quantes es realitzen a la comarca de la Safor. la Cursa a Peu a l'Raval es realitza per un dels barris de Gandia i sol comptar amb la participació d'atletes de la comarca de la Marina Alta.

En aquesta ocasió i un cop més, l'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Mª Isabel Ferrer, va tornar a demostrar el seu poder i es va alçar amb la victòria absoluta entre les dones. Ferrer va emprar un temps de 37.12 a recórrer els 10 quilòmetres que va van tindre la cursa.

La xabiera es va manvan tindre sempre al capdavant i va aconseguir un gran avantatge sobre la segona classificada que va ser l'atleta d'Orba, Maxine McKinnon, que va obvan tindre una marca de 39.53. La tercera dona en creuar la línia de meta va ser Natalia Blasco amb un registre de 43.15.

en homes

En la categoria masculina, el vencedor absolut de la cursa va ser Gustavo Sánchez amb un temps de 32.37, seguit per Ricardo Sistenernes amb una marca de 33.25, sent tercer, Raúl Josa amb un registre de 33.31.

Pel que fa a la representació d'atletes del Club Atletisme Llebeig, el millor va ser el seu president, Toni Soler, Que va acabar en la cinquena plaça de la general absoluta amb un temps de 33.47, sent cinquè de la seua categoria sènior.

El veterà, Víctor Fernández, a punt va estar de pujar al podi ja que va acabar quart en la seua categoria de Veterans B, amb un temps de 38.15.