La xabiera Cristina Roselló va ser segona absoluta a Altafulla

02 de setembre de 2015 - 15: 50

La triatleta xabiera, Cristina Roselló va pujar al podi com a segona classificada absoluta femenina i primera de la seua categoria d'edat de 25 a 29 anys, al Campionat d'Espanya de Triatló Olímpic celebrat a la localitat tarragonina d'Altafulla.

Cristina Roselló en el més alt del podi

La prova es va presentar molt dura per a tots els participants, prova d'això va ser que a causa del mal estat de la mar els jutges van decidir escurçar la distància de natació. De 1.500 metres les triatletes van realitzar just la meitat.

Roselló va eixir del mar a la vint-setena posició, va realitzar una ràpida transició per agafar la bicicleta i començar el segment ciclista. Un recorregut de 38 quilòmetres per davant a un circuit ondulat. La xabiera remot lloc i el va acabar en la desena plaça.

Després de la ràpida transició va eixir a completar l'últim segment de carrera a peu, sobre 10 quilòmetres. Cristina Roselló va anar de menys a més i va aconseguir anar assolint corredores fins situar-se en la segona plaça. Va creuar sota l'arc de meta en segona posició amb una marca de 2 hores, 4 minuts i 12 segons. La vencedora va ser Sandra Muñoz amb un temps de 2 hores i 2 minuts i 7 segons.

Roselló va pujar al podi com a guanyadora del seu grup d'edat entre els 25 i 29 anys. La triatleta de Xàbia es va mostrar molt contenta pel resultat obtingut, sent una gran recompensa al treball que realitza en cada jornada de durs entrenaments.