La UD Portuaris es va emportar els tres punts en guanyar al CD Xàbia (2-1)

29 2018 abril - 06: 58

La UD Portuaris va sumar tres punts després de vèncer el CD Xàbia per 2 a 1 el xoc que es va jugar al camp Fort Llopis del Grau de Gandia.

El partit va van tindre un principi de dubtes per part d'ambdues formacions. Es van anar estudiant poc a poc, per posteriorment, ser els visitants els que van prendre les regnes del joc. El domini dels blanc i rojos no es va veure reflectit amb massa arribades a l'àrea gandià.

Els minuts van anar passant, però cap dels dos equips es va mostrar encertat cara a la porteria rival. Hi va haver un excés de migcampisme però va ser el CD Xàbia qui va poder avançar-se al marcador. En una jugada de mà a mà amb el porter local, el davanter xabiero no va encertar a resoldre. Al tall del descans va arribar el primer gol per la UD Portuaris, a transformar Beltrán una pena màxima. Amb el 1 a 0 es va arribar al descans.

A la represa va seguir el comandament del joc del CD Xàbia però sense crear ocasions de gol. Els locals van buscar sorprendre en alguna jugada a la contra però que va ser ben resolta per la defensa visitant.

Al minut 64, Beltrán va llançar una falta des centre del camp, enviant la pilota a l'àrea, on Ramis es va anticipar a tots per ficar la cama i canviar la trajectòria de la pilota, anotant així el 2-0.

Després d'aquest gol encaixat, la reacció de l'equip que dirigeix Antonio Villaescusa no es va fer esperar i va posar setge a l'àrea local. Però la falta d'encert en la rematada va evitar que arribés el gol visitant.

Va caldre esperar fins al minut 87 perquè a la eixida d'un córner Paolo aconseguís marcar d'un bon cop de cap que va sorprendre el porter local. Un gol que va arribar massa tard, ja que malgrat el setge visitant, el marcador ja no es va moure.

Fitxa Tècnica

UD Portuaris: Sergi, Vidal, Ausiàs, Dídac, Beltrán, Ramis, Saldaña, Marrahí, Edwar (Micky 87 '), Falquet (Raúl 89') i Carlos (Javi 85 ').

CD Xàbia: Cristhian, Pau, Marc, Paolo, Rubén Ortolà, Michael, Álvaro (Javi Bas 85 '), Elías, Roberto, Vergillos (Faye 71') i Rafa De el Castell (Ayoze 71 ').

gols: 1-0 Beltrán 43 '(penal), 2-0 Ramis 66' i 2-1 Paolo 87 '

àrbitre: Ubeda Cuardros, va amonestar amb cartolina groga als locals, Falquet i Sergio i als visitants, Vergillos, Ayoze i Álvaro.