La poca profunditat de banqueta va condemnar a les noies del CB Joventut Xàbia a Pego

24 de novembre de 2016 - 00: 00

L'equip sènior femení del CB Joventut Xàbia va caure derrotat en la seua visita al pavelló de Pego davant el Amics Pego per 62 a 45. En un xoc on una vegada més la poca profunditat de banqueta va condemnar a l'equip verd i negre.

La eixida a la pista de les xabieras va ser molt bo aconseguint remuntar un mínim avantatge local amb un parcial de 4 a 15. Les visitants van jugar uns bons minuts amb molt dinamisme a l'hora de moure la pilota i seleccionant bé els llançaments. El primer quart va acabar amb avantatge del CB Joventut Xàbia, 10 a 19.

Els segons deu minuts de joc van ser d'un clar domini pegolí. Les locals van pujar la seua intensitat defensiva i això va ofegar l'atac de les noies que dirigeix Óscar Majordom. La manca d'idees, a l'hora d'atacar, va provocar que el conjunt del Amics Pego prengués la iniciativa en el joc i en el marcador. Amb un parcial de 17 a 4, van aconseguir anar al descans amb avantatge de 4 punts, 27 a 23.

Óscar Majordom amb les seues noies de l'equip sènior

El pas pels vestidors no va variar molt el panorama del joc durant el tercer quart. Les pegolines amb una bona defensa van desarborar a les visitants que es van mostrar sense idees en les tasques ofensives. Van voler resoldre els seus atacs amb llançaments exteriors que van fallar. A més, van estar molt lentes en la transició, van permetre que els seus rivals sortissin al contraatac. El parcial de 16 a 6 va ser el reflex del mal atac de les xabieras.

En l'últim quart les jugadores que dirigeix ​​Óscar Majordom van treure el seu orgull per intentar reduir les diferències. La manca de recanvi a la banqueta va fer que a la recta final de la trobada les forces fallessin. Les verdinegras no van poder aguantar el fort ritme i al final van caure per 62 a 45.

És digne de destacar el punt d'honor mostrat per la jugadora Andrea Valero que es va acomiadar de les seues companyes en aquest partit. Una lesió en els lligaments del genoll l'obliga a perdre la resta de temporada. Precisament aquesta jugadora va acabar el partit sent junt a Emilia Salts, les màximes anotadores del CB Joventut Xàbia.

El conjunt de Majordom jugarà el seu pròxim partit, aquest divendres, al pavelló municipal de Pedreguer, davant el CB Rolser Pedreguer. Un xoc especial per a moltes jugadores ja que a les files pedregueras hi ha diverses noies que van defensar els colors del CB Joventut Xàbia en la passada campanya.