La xabienc Mª Isabel Ferrer va ser la vencedora del II Gran Fons d'Ondara

05 de febrer de 2014 - 00: 01

l'atleta Mª Isabel Ferrer el CA Llebeig Xàbia va ser la vencedora en la prova del II Gran Fons d'Ondara.

La prova que va comptar amb la participació de 300 atletes es va disputar sobre un traçat de 15 quilòmetres que va partir d'Ondara i va recórrer els termes de Beniarbeig, Sanet i Negrals i la pedania de Pamis, amb arribada junt a la plaça de bous d'Ondara.

La xabienc va aturar el cronòmetre en 59 minuts i 22 segons avantatjant en més de 5 minuts a la segona classificada que va ser l'atleta independent, Cristina Mallett. La tercera plaça va ser per a la deniera Mayca Sala.

Mª Isabel Ferrer vencedora del II Gran Fons d'Ondara

En aquesta mateixa prova una altra de les grans triomfadora de la mateixa, va ser la jove atleta xabienc, Irene Bolufer que va ser la vencedora en la categoria de Sub 23. L'atleta del CA Llebeig Xàbia va marcar en la línia d'arribada un temps de 1 hora, 8 minuts i 57 segons.

Irene Bolufer en la prova

Un altre dels atletes xabiencs que va pujar al pòdium va ser Juanma Andrés que va ser el tercer classificat de la categoria sènior. Aquest atleta va creuar la línia d'arribada amb un temps de 59 minuts i 34 segons.

A destacar la bona actuació de José Antonio Cecília que va ser el 25 de la general per davant del propi Juanma Andrés que acabo en el lloc 26.