L'Escola d'atletisme de Xàbia va brillar en el Cros Escolar Provincial

18 de desembre de 2013 - 00: 00

El poliesporteu municipal de Dénia va acollir el Cros Escolar Comarcal per a les categories cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí tant masculí com femení. En aquesta prova els joves valors de la E.Atletismo Xàbia van brillar amb llum pròpia aconseguint pujar al podi en diverses categories.

En categoria cadet Jordi Colomer va ser segon amb un temps de 5'23'55 per darrere de l'atleta de Gata, Vicent Arbona que va marcar un registre de 5'22'90. La tercera plaça va ser per a Óscar Fornés de Pedreguer. En aquesta mateixa categoria però en noies, Carmen Bolufer va ser tercera amb un temps de 6'28'76 i Marina Catalá va ser quarta.

En categoria infantil masculí, Daniel Pedrós va ser novè. Mentre que en noies la vencedora va ser Laura Torné amb un registre de 4'45. La segona va ser la seua companya de Xàbia, Maria Colomer amb un temps de 4'49. Marina Espinós va ser setena i Paula Benavent onzena.

En categoria aleví femení, Nara Rodríguez va ser quarta, Angela Lluch, cinquena i Laura Pineda va ocupar la vuitena plaça. També van participar; Manuela Jiménez i Mª José Baguena que van entrar més endarrerides a meta.

En categoria benjamí masculí va guanyar el xabienc, Jesús Benavent amb un temps de 2'49. Mentre que David Padilla va entrar en el lloc onzè. En noies va guanyar Carme Espinós amb un temps de 2'55 donant un altre pòdium a la MA. Xàbia. Nerea Mata va ser cinquena, Melany Girat va entrar vuitena i Alicia Crespo novena.

En Prebejamín masculí destacar el segon lloc de David Aranda amb un temps de 2'14. Hugo Aguilocho va ser setè i David Fornés tretzè. En noies un altre primer lloc per a l'EA Xàbia aconseguit per, Melina Baguena amb un temps de 2'23. Irene Hernández va ser desena i Nayeli Martínez onzena. També van disputar la cursa encara que van entrar més endarrerides; Laura Crespo, Ainara Sapena i Lluna Ortiz.