La Cursa Solidària a favor de Raquel Payà va ser tot un èxit en la seua primera edició

07 2014 abril - 10: 57

El matí de diumenge passat va estar protagonitzada per la solidaritat. Javea.com y Denia.com van organitzar la I Marxa Solidària a favor de CEE Raquel Payà en què van participar més de 650 persones entre caminants i corredors.

La cursa va començar passats uns minuts de les 10: 00 h. des del Carrer Camps de Dénia després que Toni Ribes, secretari del Raquel Payà, donés la eixida. Els caminants van realitzar un recorregut de 3,5 km que transcorria pel casc històric del municipi mentre que els corredors van donar dues voltes per completar els 7 km. Un gran nombre de veïns i veïns de Xàbia no van voler perdre l'esdeveniment i l'oportunitat de col·laborar amb aquest col·legi d'educació especial que acullen xiquets i xiquetes de tota la comarca i que tant necessiten de la nostra ajuda.

Un cop finalitzada la cursa, el guanyador va ser Said Day amb un temps de 23 minuts i 10 segons, es va procedir al lliurament de premis i al sorteig de 30 regals que van oferir diferents establiments del municipi. Des Javea.com i Denia.com volem agrair a tots els participants que van venir a gaudir d'un matí familiar i divertida el denominador comú era l'col·laborar amb una bona causa. Sense tots vosaltres aquesta I Marxa Solidària no hagués estat possible. Tampoc pot faltar l'agraïment a totes patrocinadors, voluntaris i personal del Raquel Payà.