Just repartiment de punts entre el Pego i CD. Xàbia (1-1)

24 de febrer de 2014 - 00: 00

El duel comarcal que van disputar el Pego i el CD. Xàbia acabo amb empat a un. Resultat just pel que es veu sobre el camp de l ' "Cervantes" pegolí.

El Pego va saltar al camp amb la intenció de portar el pes del partit. De fet en els primers minuts va van tindre una oportunitat en la qual va estar a prop del gol. Gionvani va centrar sobre l'àrea xabienc i ni Rober ni Mathías van aconseguir rematar.

Poc després Robert va estavellar la pilota al pal. Però el Xàbia va respondre amb un gran gol. Al minut 10 Dani García des 40 metres va llançar un míssil que va entrar a la porteria del Pego. Un gran gol molt celebrat pels visitants.

Després del gol va ser el Xàbia el qual va van tindre diverses ocasions, com una de Dani García amb un xut des de fora de l'àrea que Gómez va parar. Una altra va arribar al realitzar Dani García una passada al qual Francesc no va arribar i va acabar tallant la defensa.

Al minut 45 els visitants van igualar el partit en un córner llançat per Rober Serrano que Chopa remata de cap per marcar el 1-1.

A la segona meitat cap dels dos equip va dominar a l'altre. El joc va ser molt més embolicat i hi va haver excés de joc al centre del camp.

Una de les poques ocasions la va van tindre en els primers compassos de joc Dani García però el seu xut es va estavellar al travesser.

Els locals també ho van intentar a pilota parada amb una falta de Rober que va marxar fora. En els últims minuts els visitants van poder avançar-se per mediació de Rubén Ortolà en què el seu xut empalant es va anar fora.

Pego CF: Gómez, Chopa, Rubén, Iborra (Giménez 90 '), Pepe Pla, Borja, Eros (Carles 60'), Miquel, Mathias (Venti 82 '), Robert i Giovanni.

CD Xàbia: Juanmi, Dino, Sito, Micó, Rial, Javi, Francesc, Ramiro, Vila (Cardona 68 '), Dani García i Pablo (Rubén Ortolà 88').

Gols: 1-0 Dani (15 '), 1-1 Chopa (45').

Àrbitre: Sánchez Bujan, va amonestar pels locals a Chopa, Rubén, Iborra, Eros i Camacho; i pels visitants a Sito, Micó, Javi i Cardona.