Just repartiment de punts entre el Xàbia i el Silla (1-1)

25 de febrer de 2013 - 08: 23

Xàbia i Silla van empatar en un xoc presidit per la igualtat entre tots dos contendents. L'equip valencià es va mostrar amb ambició i per això no dubto ni un instant a anar a per la victòria. Al Xàbia les baixes un cop més van provocar que el tècnic José Luis Bisquert hagués de fer un equip amb molta gent jove.

Durant la primera meitat, va ser el Silla qui va portar el pes del partit i just abans que els jugadors es marxessin als vestidors, va arribar un xut de Pablo que va batre el porter del Silla, donant avantatge al Xàbia. Al descans es va arribar amb el 1 a 0.

A la represa van ser els lleons els que van marcar el ritme de joc. Quan semblava que el Xàbia tenia el partit més que controlat va arribar el gol de Raúl Sales que significava l'empat a un.

A partir d'aquí ocasions d'uns i d'altres, les més clares per als xabiencs, que es van topar amb un inspirat, Lucas, el porter del Silla que va impedir que el marcador es mogués.
Un empat que deixa al Xàbia en una zona molt tranquil·la de la classificació i al Silla a dos punts dels llocs de descens.

CD Xàbia: Ortolà; Marc, Iván (Chimo, 75 '), Rial, Aldo, Cardona (Rubén, 84'), Pablo, Orenes, Armando, Jordi (Juliol, 64 '), Sito (Dino, 64').

Cadira CF: Lucas; Carlos (Fran, 67 '), Óscar, Dufau, Damià, Iván Ruiz (Machancoses, 60'), Carrasco, Ós, Joan Carles (Jawi, 56 ') (Adrián, 82'), Juanma, Raúl Sales.

Gols: 1-0 Pablo (44 '); 1-1 Raúl Salas (60 ').

Àrbitre: Pascual Fermoso, Àngel; assistit a les bandes per Crespo Calero, Pablo Bernardo i Casanova García-Casarrubios, José Carlos. Va amonestar Jordi (46 '), Sito (54'), Pablo (55 '), Dino (71') i Chimo (90 ') per part local, i Damià (63') i Adrián (82 ') per part visitant , a més de l'forà Ós en dues ocasions (36 'i 89'), sent expulsat en el minut 89.