Juliol Almazán va ser el millor del CA Llebeig Xàbia en la 'XIII Volta a Peu Benicadell'

23 d'octubre de 2017 - 02: 24

Una representació de sis atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia van estar participant en la XIII Volta a Peu Benicadell, Prova inclosa en IX Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida. Una prova que comprenia 15,3 km de recorregut i 550 metres de desnivell positiu. El millor dels xabieros va ser Julio Almazán en creuar la línia de meta en l'onzè lloc de la classificació absoluta. A més, va ser el sisè de la classificació Veterans A, amb un temps de 1: 11.06.

Rolf Jong va arribar a meta en el lloc 84 de la classificació absoluta, sent el 39 de la seua categoria Veterans A, amb un registre de 1: 26.00. Isaac Díaz va entrar en el lloc 174 de l'absoluta amb una marca de 1: 36.57, sent el 78 de la seua categoria Veterans A. Xavier Monfort va creuar la meta en el lloc 189 de la general absoluta amb una marca de 1: 38.39

Les representants femenines van ser Araceli Seguí, que va entrar en meta en el lloc 188 de la general, amb un registre de 1: 38.38, sent onzena de la seua categoria Veteranes A. El mateix temps va realitzar Mari Carmen Vallés que va estar sempre al costat d'Araceli.