Julia Miñana i Silvia Sebastiá, del Club Nàutic Xàbia campiones d'Espanya 420 en categoria juvenil

06 de novembre de 2017 - 17: 27

La parella de regatistes del Club Nàutic Xàbia, Julia Miñana i Silvia Sebastià, es va proclamar campiona d'Espanya en la classe 4.20, en categoria juvenil. Les xabieras van competir a una gran alçada a la Copa d'Espanya de vela celebrada en aigües de la badia de Cadiz, organitzada pel Club Nàutic de Port Sherry.

Després de les tres jornades de regates, Julia Miñana i Silvia Sebastià es van fer pujar a la primera posició en la categoria sub17, un lloc que a més va fer que aconseguissin el segon lloc en la classificació absoluta. Mentrestant, els germans Quique i Pablo Luján van ocupar el segon lloc en categoria sub19, i van ser quarts a la general.

Rafael Andarias subcampió en 2.4mR

Rafa Andarias va quedar segon en la classe 2.4mR, empatat a punts amb el primer, un subcampionat que retorna la il·lusió al regatista xabiero de cara a la temporada que ve.

A més, al Club Nàutic S'Arenal de Palma, es va disputar la Copa d'Espanya de Làser Radial, Una categoria en la qual debutava el regatista del Club Nàutic Xàbia, Alejandro Hernández. Tot i ser el seu debut, Hernández va quedar 40 en la classificació de tot Espanya. Un gran mèrit en ser la seua primera participació en aquesta classe.