José Manuel García i Cristina Roselló van ser els millors en la 'IV Volta a Peu a Benitatxell'

16 2019 abril - 08: 20

És d'admirar el comportament que els els corredors xabieros estan tenint en totes les curses del XXIII Circuit a Peu Marina Alta. A la 'IV Volta a Peu a Benitatxell' va ser el
moment de José Manuel García Barragán, un atleta que ja va demostrar fa 15 dies el seu estat de forma en els Mundials Màster on va ser medalla de bronze en Mitja Marató.

García va deixar clar en la prova del Poble Nou de Benitatxell que està en plena forma en ser el primer a creuar sota l'arc de meta. En dones, la millor va ser una altra xabiera, Cristina Roselló, Que també va deixar clar que travessa un gran moment.

La cursa, com és habitual, va comptar amb un grup capdavanter on van estar els més forts del grup. Youssef Ahatach, en duel amb dos atletes del CA Gandia, Felipe Fayos i Diego Vidal.

La duresa de la prova es va deixar notar a les cames dels participants, tot i que García Barragán va agrair aquesta circumstància per ser el millor i fer el millor temps amb un registre de 32: 09. Uns metres més enrere va entrar Youssef Ahatach que va realitzar una marca de 32: 22. El tercer lloc del podi va ser per a Felipe Fayos amb un temps de 32: 55.

En dones, l'absència de Mª Isabel Ferrer, Que està lesionada, ho va aprofitar la seua més immediata rival, Cristina Roselló, que va ser la millor en una prova per a la qual estava molt motivada. Roselló va realitzar una marca de 37: 30. La segona classificada va ser la atleta, Maxine McKinnon amb un temps de 38: 27. El tercer lloc va ser per Maria Fuentes amb un registre de 39: 10.

Després de realitzar aquesta carrera, en la classificació del Circuit a Peu, En dones: Rosa Maria Lara està amb 8.377 punts i en homes, Youssef Ahatach amb 8.393 punts. Per equips, el primer masculí és el Club Atletisme Gandia amb 82.721 punts i en dones el Club Atletisme Publidom que suma un total de 41.816 punts.