José Manuel García i Mª Isabel Ferrer vencedors de la 'XXXVI Cursa Penya La Bufa'

28 d'agost de 2017 - 00: 09

Els atletes, Mª Isabel Ferrer y José Manuel García, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Van ser els vencedors de la XXXVI Cursa Penya La Bufa. Una cursa que s'enquadra dins del programa festiu de les festes del Loreto.

És una prova clàssica que tanca el mes d'agost, en què hi va haver una participació d'al voltant de 500 atletes. Els participants que van eixir des La Caleta van van tindre un recorregut agradable junt al mar que va fer més suportables els 4.700 metres.

No va ser una prova fàcil ja que malgrat que va eixir un dia ennuvolat l'alta temperatura i humitat va provocar que resultés més dura del que és habitual.

Un cop més, la línia de meta instal·lada al carrer Doctor Fleming, davant del casal de la Penya La Bufa va estar plena de gent que no va regatejar ni un sol aplaudiment del primer fins a l'últim dels corredors.