Jornada negra per als equips federats del CB Joventut Xàbia

12 de novembre de 2015 - 00: 00

L'última jornada disputada pels diferents equips federats del CB Joventut Xàbia va ser negra ja que cap va aconseguir saldar les seues trobades amb triomfs.

CB Joventut Xàbia sènior femení

El conjunt sènior femení que dirigeix ​​Pati Suñer va caure derrotat davant el CB Pego per 65 a 53. Aquest partit que es va disputar al pavelló de Pego va estar marcat pel domini de la xabieras durant els dos primers quarts.

En el tercer quart un parcial de 23 a 7 va fer que les pegolines prenguessin la iniciativa en el marcador davant un rival molt carregat de faltes. En l'últim quart, la manca de profunditat de banqueta va impedir que les visitants tinguessin opcions de donar-li la volta al marcador.

Les noies de l'equip júnior van van tindre una mala vesprada en la seua visita a la pista del CB Pedreguer on van collir una dura derrota per 73 a 13. Inexplicablement les joves xabiencs només van anotar 13 punts cosa que no és gens habitual.

Els dos equips sèniors masculins van perdre després de donar una bona imatge durant tot el partit. El sènior de categoria autonòmica va perdre davant l'AAVV Albufereta per 59 a 69. Mentre que l'equip de Segona Zonal queia derrotat amb un triple en els últims segons en el seu partit davant el Bàsquet Sant Gabriel per 70 a 67.