Iván Bisquert, Julián Meneses, Juan Bolufer i Jaime Ortuño van participar en el 'Ironman 70.3 Marbella'

04 de maig de 2018 - 05: 51

Els trialtetas, Iván Bisquert, Julián Meneses, Juan Bolufer i Jaime Ortuño, van ser els representants del Club Trillebeig al Ironman 70.3 Marbella. Una prova que va resultar molt dura, sobretot, al sector de natació on les males condicions del mar va obligar a l'organització a retallar el recorregut inicial de 1.900 metres, que es va quedar en 1.500. Va ser en aquest sector on es va produir la tràgica mort d'una triatleta britànica després de patir una parada cardiorespitaroria.

El segment de bicicleta va ser del grat dels participants, amb 90 quilòmetres que va arrancar a la coneguda Milla d'Or i després de travessar Marbella, va discórrer pel Port de Ojén i les poblacions de Monda, Coín i Cartama abans de tornar a la zona de transició a Puerto Banús.

Finalment, la cursa a peu va consistir en dues voltes de 10,5 km fins a completar els 21 quilòmetres pel passeig Marítim de Marbella amb la meta situada a la arena de la mateixa platja de Puerto Banús.

Els temps totals de la carrera van ser 5: 27.01 per a Iván Bisquert, sent el millor dels xabieros. Joan Bolufer va completar la prova amb un temps total de 6: 27.17. Jaume Ortuño, que al principi no anava a ser de la partida per una lesió, va entrar en meta amb un temps de 6: 27.20. Julián Meneses va completar els tres segments amb un registre de 7: 13.21.

El vencedor de la prova va ser David McNamee amb un temps de 3: 57: 47, el mateix que es va donar al segon classificat Leifermann. La tercera posició va correspondre a Andreas Dreitz a 56 "de distància dels guanyadors.