Ignacio Cardona i Aine Sent Ors triomfadors al Colitrail d'Onil

03 de març de 2015 - 00: 01

Els atletes de Xàbia, Ignacio Cardona y Aine Sent Ors van tornar de l'Colitrail celebrat a Onil amb sengles victòries.

Ignacio Cardona costat de Aine Sent Ors a Onil

La cursa enquadrada dins de la lliga de curses per muntanya va començar a les 9 del matí amb un bon nombre de participants. Els atletes van haver de cobrir un recorregut de 28 quilòmetres amb un desnivell de 1.300 metres.

El primer a creuar sota l'arc de meta va ser Ignasi Cardona que va realitzar una marca de 2 hores, 8 minuts i 43 segons. Sent el vencedor absolut de la carrera i primera en la seua categoria de Veterans. La segona plaça va ser per a Miguel Ángel Sánchez amb un temps de 2 hores, 8 minuts i 59 segons, mentre que el tercer en entrar a meta va ser, José Esteban Martínez amb un registre de 2 hores, 12 minuts i 7 segons.

Cal destacar que la primera en creuar la línia de meta en la categoria de Promeses Femenines, va ser Aine Sent Ors que va entrar en el lloc 32 de la general amb un temps de 3 hores, 49 minuts i 55 segons.

Un poc per davant d'ella, una altra xabienc, Araceli Seguí que va ser 27ª de la general amb una marca de 3 hores, 38 minuts i 1 segon. Mª Carmen Vallès va entrar en meta en el lloc 38 de la general absoluta amb una marca de 3 hores, 57 minuts i 49 segons.

Atletes del Club Atletisme Llebeig a Onil

La representació masculina del Club Atletisme Llebeig en aquesta cursa va estar composta per; Isacc Deu que va realitzar un temps de 3: 02: 10, Jaume Ros 3: 09: 40, Fº Javier Fernández amb una marca de 3: 13: 31, Xavi Monfort que va realitzar un temps de 3: 38: 01, Pablo Bas amb una marca de 3: 49: 55, Julio Almazan el temps va ser de 3: 53: 01 i Pere Pineda la marca va ser de 3: 53: 01. L'equip de Xàbia va ocupar l'onzena plaça per equips.