Ignacio Cardona va vèncer amb autoritat en la Mitja Marató Serra d`Oltà a Calp

19 de desembre de 2013 - 00: 00

Ignacio Cardona va ser el vencedor en la "9a Mitja Marató Serra d'Oltà" que es va celebrar a Calp. Una prova que va comptar amb una alta participació i malgrat la seua duresa, van aconseguir acabar 381 atletes i 128 caminants. Per als atletes el recorregut va ser de 20.000 metres, mentre que els caminants van recórrer 17.800 metres.

Cardona va controlar la cursa des de l'inici, deixant mostres del seu poder en aquest tipus de curses de muntanya. L'atleta xabienc va marcar un temps de 1 hora, 40 minuts i 59 segons. A dos minuts del vencedor va entrar Emili Sellés, mentre que la tercera plaça va ser per a, Toño Quilis que va creuar la línia de meta a escassos 12 segons de Sellés.

Gran paper en aquesta cursa l'atleta del Esports Colau Trail, el denier, Pedro Martínez que va entrar en la quarta plaça, quallant una actuació molt destacada. Martínez va tornar a demostrar el seu poder en proves de Trail.

Myryan Talens va ser la primera dona amb un temps de 2 hores, 13 minuts i 41 segons. La segona va ser, Patricia López i la tercera, Alicia Hernández .. En la modalitat de caminants la primera a creuar la línia de meta va ser Juan Andrés Martínez que va entrar amb un temps de 2 hores, 32 minuts i 8 segons. El segon va ser, Bean Kreis que va entrar a dos segons. El tercer va ser Jorge Ivars amb el mateix temps que el segon.