Ignacio Cardona primer Veterà A a la S. Silvestre de Calp

03 de gener de 2014 - 00: 00

L'atleta xabienc Ignacio Cardona va ser el guanyador en la seua categoria de veterans A de la II Sant Silvestre de Calp. Aquest atleta del CA Llebeig Xàbia a més va ser el segon de la classificació general, amb un temps de 3 minuts i 14 segons, a 52 segons del triomfador de la prova, Adil El Hand.

Ignacio Cardona va aconseguir una mitjana de 3 minuts i 14 segons per minut, el que prova l'extraordinari moment de forma aquest home. Aconseguir aquesta mitjana no està a l'abast de molts atletes i Cardona va demostrar el potencial que atresora.

En aquesta mateixa prova, una altra atleta de Xàbia va aconseguir pujar al més alt del calaix ja que en la categoria femenina, Mª Isabel Ferrer va ser la millor amb un temps de 28 minuts i 10 segons.